Aktuelt

I løpet av uke 19 er det forventet at regjeringen legger frem en plan over åpning av skolene. Pr i dag er det derfor for tidlig å si hvilken dato hver enkelt elev vil kunne komme tilbake til skolen, men det er viktig at skolen er godt forberedt når det skjer. I forbindelse med forberedelsene vi nå gjør, ber vi elever og foresatte/andre i husholdningen som er i risikogrupper om å ta kontakt med oss.

Foreløpig er ikke helsesykepleier tilstede på skolen, men er tilbake så snart skolen åpner opp igjen.

Frem til det  kan jeg svare på spørsmål eller ta en prat på telefon (evt. videosamtale).

Med hjemmeundervisning og begrenset mulighet for å være med venner kan tiden kjennes ekstra utfordrende for mange. Ta gjerne kontakt med kontaktlærer eller skolen, men her er også noen alternativer:

Det blir dessverre ikke mulighet for å gjennomføre en tradisjonell russetid 3. april. Dette på grunn av reglene myndighetene har satt. Reglene tilsier at det ikke er lov å samles i grupper på mer enn fem personer. Det er også oppfordret til å holde to meter avstand innendørs og en meter ute. Tiltakene som er satt per nå gjør det ikke mulig å samles under fest, rulling osv.

Udir har avlyst alle skriftlige eksamener for våren 2020. Vi kommer tilbake med informasjon om hvordan dette vil påvirke perioden etter påske og frem mot sommeren fortløpende. Les mer

Selv om skolen er stengt, er IKT åpent for henvendelser.