Aktuelt

Regjeringen opphever påbudet om smittevernfaglig forsvarlig drift i covid-19 forskriften. Det betyr at barn, elever og ansatte kan gå tilbake til en mer normal barnehage- og skolehverdag.

Tirsdag 1. februar kommer vaksinebussen til St. Svithun vgs. Den vil stå i skolegården mellom klokka 10.30 og 12.30. Alle, både elever og ansatte, kan benytte seg av tilbudet. Her kan man få første dose, og også andre eller tredje dose dersom det er lang nok tid siden forrige dose.

Ifølge Helsedirektoratet bør alle elever og ansatte i skolene teste seg før de går på jobb eller skole første dag etter juleferien. Man er anbefalt å teste seg om morgenen den første dagen en skal gå på skolen, og uansett mindre enn 24 timer før skolen begynner første dag. Elevene kan hente test på skolen søndag mellom klokka 16.00 og 20.00.

Ifølge Helsedirektoratet bør alle elever og ansatte i skolene teste seg innenfor 24 timer før de går på jobb eller skole første dag etter juleferien.

Torsdag 06.01.22 kl 18.00 ønsker vi å informere om fagvalg, videre studier og søknadsprosess for Vg1 elevene som skal søke seg til Vg2 skoleåret 2022-2023. Vg1 elevene vil også få konkret informasjon om de ulike programfagene på skolen nå i disse første ukene av året.