Vi har en stillingsutlysning med søkefrist 25.01.2021.

Tirsdag 12.01.21 kl 18.00 ønsker vi å informere om fagvalg, videre studier og søknadsprosess for Vg1 elevene som skal søke seg til Vg2 skoleåret 2021-2022. Vg1 elevene vil også få konkret informasjon om de ulike programfagene på skolen nå i disse første ukene av året.

Elever som har fravær av helsegrunner, skal slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Unntaket fra regelverket gjelder ut skoleåret 2020 - 2021. Elever under 18 år må likevel legge fram bekreftelse fra en forelder, mens myndige elever kan legge fram egenmelding.

Snakk om selvmordstanker - det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.

Vi har en stillingsutlysning med søkefrist 16.12.2020.