Aktuelt

Skolen ønsker å komme i kontakt med ringevikarer og korttidsvikarer i spansk, tysk, historie, markedsføring & ledelse og psykologi, biologi og matematikk.

Alle elever i de videregående skolene i Rogaland fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. PC-ordningen er en valgfri ordning hvor du kan kjøpe datamaskin med rabatt.

Mer om PC-ordningen

Last ned programmer

Elever i grunnskolen og videregående skole kan slippe smittekarantene, så lenge de ikke er i samme husstand som, eller er tilsvarende nær, den som er smittet. Eleven må imidlertid hurtigtestes jevnlig ved mistanke om smitte. Den enkelte elev vil få direkte beskjed dersom de er nærkontakter. Under kan du lese en beskrivelse av hva som vanligvis skjer. Dette kan avvike noe fra de konkrete retningslinjene en får i spesifikke tilfeller.

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Sommeren er her! Men først må du få med deg viktig informasjon om rutiner rundt vitnemål.

Vi har en ny stillingsutlysning med søkefrist 10.06.21