Vi har fire nye stillingsutlysninger med søknadsfrist 29.03.2020

Alle elever, skal så langt som mulig, ha undervisning i tråd med egen timeplan

Elevne er på skolen trinnvis etter følgende rotering (DOCX, 40 kB)

Nettundervisningsopplegg formidles gjennom teams, OneNote og it's learning. Alle må holde seg oppdatert på denne hjemmesiden og de ulike fagenes undervisningsplattformer.

I forbindelse med smittevernberedskap knyttet til spredning av koronaviruset, er det besluttet å gjøre unntak fra bestemmelse om fraværsgrensen.

Her lagrer vi den informasjonen vi har lagt ut tidligere på hjemmesiden, slik at dere kan gå inn å se om det er noe man evt ikke har fått med seg.

Mange barn og unge har spørsmål om koronavirus, og Helsedirektoratet har laget en film som retter seg mot barn og unge. I filmen svarer Helen (lege i Helsedirektoratet) på spørsmålene fra Hermine på 13 år.

Har du spørsmål om koronaviruset eller lurer på hvordan du skal forholde til deg det?