Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Rådgivere

RÅDGIVNING

Rådgiverne kan kontaktes på mail hver dag, adressen finner du på skolens hjemmeside, søk på «Finn ansatt». Den enkelte rådgiver kan også nås på telefon mellom kl 10-14 på følgende dager  :

Mandag: Anita Skribeland tlf: 476 30 626

Tirsdag: Gunhild Bru Nybø tlf: 994 63 860

Onsdag: Trond Ø. Magne   tlf: 907 49 206

Torsdag: Trond Ø Magne   tlf: 907 49 206

Fredag: Anita Skribeland    tlf: 476 30 626

I en krevende tid som nå kan det være behov for å snakke med noen om situasjonen og hvordan man har det. Mange opplever også dette som en ensom tid med lite sosial kontakt. Dersom du trenger noen å lufte tankene med kan du også ta kontakt med skolens helsesykepleier Beate Haddeland tlf: 918 311 56.

Andre hjelpetilbud er  helsestasjonen for ungdom og alarmtelefonen for barn og unge tlf 116111 og mental helse hjelpetelefon tlf 116123. Det er også mulig å gå inn på  helsenorge.no og ung.no  for info om hjelpetelefoner og annet om psykisk helse

Skolens tre rådgivere har forøvrig ansvar for følgende klasser:

1IDA, 1IDB, 1TMT
2IDA, 2IDB, 2TMT
3IDA, 3IDB

Gunhild Bru Nybø

E-post: gunhild.bru.nybo@skole.rogfk.no

1STD,1STE, 1STF
2STD, 2STE, 2STF, 2TID
3STD, 3STE, 3STF, 3TMT

Anita Skribeland

E-post:
anita.odland.skribeland@skole.rogfk.no

Mobil: 47 63 06 26

1STA, 1STB, 1STC, 1TID
2STA, 2STB, 2STC
3STA, 3STB, 3STC, 3TID

Vår oppgave er å:

• gi deg oppfølging og hjelp dersom du har personlige, sosiale eller emosjonelle vansker som kan ha noe å si for dine skoleprestasjoner og sosiale forhold på skolen.
  • hjelpe til med å tilrettelegge undervisning, heldagsprøver og eksamen dersom du har krav på spesiell tilrettelegging i forhold til helseproblemer.
  • sette deg i kontakt med skolens helsesøster eller psykolog hos Pedagogisk-psykologisk tjeneste for videregående skole, eller hjelpe til med å kontakte Oppfølgingstjenesten og flere andre hjelpeinstanser etter behov.
  • gi deg utdanning- og yrkesveiledning gjennom samtaler for gradvis hjelpe til med bevisstgjøring omkring egne interesser, ferdigheter og verdier i forbindelse med fagvalg. Vi arrangerer informasjonsmøter med universiteter og høgskoler slik at dere blir kjent med studietilbud i inn og utland.

Vi er alle underlagt taushetsplikten. Du skal derfor føle deg trygg når tar opp ulike tema med oss. Det er du selv som bestemmer, i samråd med oss, hvilke andre samarbeidsparter vi må/skal kontakte for å skaffe riktig hjelp til deg.

Ta kontakt med din rådgiver hvis du vil avtale tid for samtale.