Helsesykepleier

Trenger du råd eller veiledning knyttet til seksuell, fysisk eller psykisk helse? Ta kontakt med skolens helsesykepleier.

Helsesykepleier er på skolen følgende dager:

Mandag       kl. 8.00-15.00
Tirsdag       kl. 8.00-12.00
Torsdag      kl. 8.00-15.00
Fredag        kl. 8.00-12.00

Kan nåes per telefon og epost utenfor disse tidene

Helsesykepleier Beate Haddeland

Helsesykepleier holder til i 2.etg. over kantinen.

Beate Haddeland

Mobil: 918 311 56
Epost: beate.haddeland@stavanger.kommune.no

Obs: ikke send sensitive personopplysninger på sms/e-post.

Utenom trefftidene på skolen, kan du benytte deg av tilbudet på https://www.stavanger.kommune.no/helse-og-omsorg/helsestasjon-for-ungdom/.

Helsesykepleier gir deg råd og veiledning om det som har med helse å gjøre. Ved behov kan vi henvise videre til lege, PPT eller andre instanser. Utenom trefftidene på skolen, kan du benytte deg av tilbudet på Helsestasjon for ungdom. Dette er et tilbud til deg som er mellom 16 og 19 år og bor i Stavanger kommune, eller er elev ved en videregående skole i Stavanger.

• Time hos helsesykepleier regnes som dokumentert fravær og teller ikke med i fraværsgrensen på 10%.
  • Tilbudet er gratis.
  • Helsesykepleier har taushetsplikt. Ved mistanke om mishandling i hjemmet eller alvorlig omsorgssvikt, har vi meldeplikt til barnevernstjenesten.

Du kan for eksempel snakke med oss om

• personlige problemer eller bekymringer knyttet til hjem, skole eller venner
  • prevensjon, graviditet, kjønnssykdommer, underlivsplager
  • søvnvansker, ernæring
  • stress, sorg, angst og depresjon, spiseproblemer, selvskading, smerter
  • mobbing, skolefravær, lav selvfølelse eller selvtillit, ensomhet, prestasjonsangst, konsentrasjonsvansker
  • fysisk og psykisk vold, overgrep og voldtekt
  • rusmidler, røyk/snus

Vi tar graviditetstester, klamydiatester og kan skrive ut resept på eksempelvis p-piller og p-stav.