Viktig informasjon til alle avgangselever

Sommeren er her! Men først må du få med deg viktig informasjon om rutiner rundt vitnemål.

Elektronisk vitnemål på Samordna opptak (NVB)Når alle karakterer er på plass kan arbeidet med å lage vitnemål starte. Vitnemålene blir lastet opp på Samordna opptak (NVB) fortløpende. Det vil bli lagt ut en melding på skolens hjemmeside, Itslearning og Teams når alle vitnemålene er klar. Det er da veldig viktig at alle logger seg inn og sjekker at alt stemmer (for eksempel navn, fag og karakterer). Dette gjøres i Samordna opptak sin søkerportal. Gi beskjed til skolen med en gang hvis du oppdager noen feil! Kontaktperson er Kristine Rosland Gjerstad e-post kristine.rosland.gjerstad@skole.rogfk.no eller telefon 960 97 308.

Papirutgaven av vitnemålet: Papirutgaven av vitnemålet ditt skal hentes i skolens resepsjon. Husk å ha med legitimasjon. Det følger med to attesterte kopier i tillegg til originalen. Dersom du har søkt på private høyskoler eller studier i utlandet, krever disse at du leverer dokumentasjon selv. Da må du selv sørge for å få sendt dette innen fristen du har fått oppgitt av det aktuelle studiestedet. Selv om du ikke trenger vitnemålet ditt til å søke studier nå, så oppfordrer vi alle elever til å hente det. Vitnemålet er et viktig dokument som du må ta godt vare på. Har du ikke mulighet til å hente det selv, kan andre gjøre det for deg. De må da ha med seg en signert fullmakt, samt legitimasjon. Vitnemålet kan også hentes til høsten.

Det blir lagt ut en melding på skolens hjemmeside, Itslearning og Teams når vitnemålene er klar. Skolen har noe reduserte åpningstider om sommeren. Det vil bli lagt ut nærmere informasjon om dette på hjemmesiden.