Viktig informasjon om vitnemål til vg3 elever!

Nå er det rett før vi starter arbeidet med å produsere vitnemål. Vi er nødt til å vente på en oppdatering på det administrative systemet. Det er forventet at dette er klart tirsdag 16. juni. Husk at det er mange vitnemål som skal produseres, så dette er ikke gjort over natten. Det vil bli sendt ut en sms til dere når vitnemålene er klar.

Elektronisk vitnemål på Samordna opptak (NVB)
Når vitnemålene er printet ut vil de også bli tilgjengelig elektronisk i Nasjonal vitnemålsdatabase (NVB) - Samordna opptak. Det er veldig viktig at alle logger seg inn og sjekker at alt stemmer (navn, fag og karakterer). Dette gjøres i Samordna opptak sin søkerportal: https://sok.samordnaopptak.no/#/. Gi beskjed til skolen så fort som mulig hvis det er noen feil! Kontaktperson er Kristine Rosland Gjerstad, e-post kristine.rosland.gjerstad@skole.rogfk.no eller telefon 51597300

Papirutgaven av vitnemålet
Denne skal hentes i skolens resepsjon. Husk å ha med legitimasjon. Skolens åpningstider vil bli lagt ut på hjemmesiden. Det følger med to attesterte kopier i tillegg til originalen. Dersom du har søkt på private høyskoler eller studier i utlandet, krever disse at du leverer dokumentasjon selv. Da må du selv sørge for å få sendt dette innen fristen du har fått oppgitt av det aktuelle studiestedet. Selv om du ikke trenger vitnemålet ditt til å søke studier nå oppfordrer vi alle til å hente det. Dette er et viktig dokument som du må ta godt vare på. En utskrift av det elektroniske vitnemålet på samordna opptak er ikke et godkjent dokument siden det ikke har stempel og signaturer fra skolen. Har du ikke mulighet til å hente vitnemålet selv kan andre gjøre det for deg hvis de har med seg en signert fullmakt. Vitnemålet kan også hentes til høsten.
Ta kontakt med Kristine Rosland Gjerstad på e-post kristine.rosland.gjerstad@skole.rogfk.no eller telefon 51597300 hvis du lurer på noe.

God sommer!