Velkommen til fagvalg informasjonsmøte for foresatte Vg1

Tirsdag 12.01.21 kl 18.00 ønsker vi å informere om fagvalg, videre studier og søknadsprosess for Vg1 elevene som skal søke seg til Vg2 skoleåret 2021-2022. Vg1 elevene vil også få konkret informasjon om de ulike programfagene på skolen nå i disse første ukene av året.

Du deltar på møtet ved å klikke deg inn på en lenke på skolens nettside ved møtets begynnelse. Lenken blir lagt ut på skolens nettsider i forkant av møtet.

Det vil bli mulighet til å stille spørsmål i chatten i løpet av møtet. Spørsmålene må være av generell art og ikke inneholde personopplysninger og annen sensitiv informasjon.

Det vil også være mulig å ta kontakt via skolens e-post stsvithun-vgs@skole.rogfk.no der man kan stille spørsmål som så vil bli videresendt til rett person som kan svare på spørsmålet.

Det er ikke lov å gjøre opptak av det digitale møtet.

Vi ser fram til å møte dere, og håper mange har anledning til å delta.