Opplæring for elever i perioden fram mot sommerferien

Alle elever, skal så langt som mulig, ha undervisning i tråd med egen timeplan

Elevne er på skolen trinnvis etter følgende rotering (DOCX, 40 kB)

Nettundervisningsopplegg formidles gjennom teams, OneNote og it's learning. Alle må holde seg oppdatert på denne hjemmesiden og de ulike fagenes undervisningsplattformer.

Vi har laget ny vurderingsplan etter påsken og frem til sommeren.

Vurderingsplan vår 2020 (PDF, 130 kB)

• Opplæringen følger skolens ordinære timeplan. I praksis betyr dette at eventuell sanntidskommunikasjon med blant annet videokonferanse og samtaler skjer i fagenes oppsatte tid.
  • Den løpende vurderingen i fagene gjennomføres og avklares av lærerne.
  • Det er ikke grunnlag for bekymring selv om skriftlig eksamen er avlyst. Kunnskapsdepartementet vil gi en generell dispensasjon fra kravene om skriftlige eksamenskarakterer på vitnemålet for årets avgangselever i Vg3
  • I tillegg til vanlig undervisning på skolen vil vi i denne perioden bruke digitale plattformer i større grad enn tidligere, flere lærere vil ta i bruk Microsoft Teams for å kunne ha videoundervisning, videovurderinger og lignende med dere. Se Elevrommet for mer informasjon om Teams og link til å laste ned programmet.

Tips til hjemmeundervisning

• Skaff deg oversikt
    Hva jobber dere med i timene og hvilke plattformer er fagene på?
  • Vær effektiv
    Lever inn det du skal i tide. Det er ikke et mål å skrive så mye som mulig. Ha fokus på hva du lærer.
  • Spør om hjelp
    Det kan være vanskelig å stille spørsmål når læreren ikke er sammen med deg. Kanskje får du svar du ikke forstår. Mange lurer nok på det samme som deg. Spør igjen eller snakk med andre elever. Da kan dere lære sammen. Ikke gi deg!
  • Ha fokus
    Slå av mobilen når du skal konsentrere deg om å lese og forstå en tekst, eller jobbe med oppgaver som krever konsentrasjon. Unngå multitasking, forskning viser at det ikke funker.
  • Ha fritid
    Selv om du har fjernundervisning skal du ikke jobbe med skole døgnet rundt. Sett av tid til det du liker å gjøre, trene og å slappe av. Hold kontakt med venner og familie. Tenk positivt og ros deg selv!