Kjære medruss

Det blir dessverre ikke mulighet for å gjennomføre en tradisjonell russetid 3. april. Dette på grunn av reglene myndighetene har satt. Reglene tilsier at det ikke er lov å samles i grupper på mer enn fem personer. Det er også oppfordret til å holde to meter avstand innendørs og en meter ute. Tiltakene som er satt per nå gjør det ikke mulig å samles under fest, rulling osv.

Vi ber alle å holde seg oppdatert for smitteverntiltakene myndighetene annonserer. Info finner dere på hjemmesidene til regjeringen, kommunen og FHI. Ansvaret ligger på hver enkelt av oss, og vi oppfordrer på det sterkeste å ikke bryte reglementet ettersom det er straffbart. Samtidig vil vi meddele at det er et lite håp om en alternativ russetid i sommer. For at dette skal være aktuelt er vi avhengig av at alle ser alvoret i situasjonen og deltar i dugnaden. 

Det vil selvfølgelig være lov å gå med russedress fra og med 3. april. Ønsker likevel at det ventes med å gå med dress/bukse til nærmere sommeren. Vi oppfordrer alle til å holde seg hjemme, og holde seg innenfor retningslinjene som blir gitt. 

LS er avlyst, og det kommer oppdatering på mandag angående tilbakebetaling. Det går flere rykter rundt dette, og det er kun det vi og LS annonserer som gjelder.

Mvh.
Hovedstyret i Stavanger og Sandnes

Til toppen