Eksamensinformasjon til elever

Muntlig eksamen

For elever på Vg3:

Alle muntlige eksamener for Vg3 elever på St. Svithun våren 2021 gjennomføres som normalt.
I Visma InSchool vil eksamenstrekket ditt vises på timeplanen og under menyvalg "Eksamenspartier". Muntlig eksamen på St. Svithun vil bli avholdt 9. og 11. juni. Muntlig eksamenstrekk vil være synlig fra og med enten 4. eller 8. juni klokken 0900, avhengig av eksamensdag.

For elever på Vg1 og Vg2:

Alle muntlige eksamener for Vg1 og Vg2 elever på St. Svithun er avlyst våren 2021. I Visma InSchool vil du den 18. juni kunne se hva du egentlig skulle hatt eksamen i under menyvalg "Eksamenspartier".  Eksamensstatus vil bli "Eksamen avlyst" og karakteren vil vises som "-".

Muntlig-praktisk eksamen

For alle elever:

Alle muntlig-praktiske eksamener for elever på St. Svithun er avlyst våren 2021. I Visma InSchool vil du på et senere tidspunkt kunne se hva du egentlig skulle hatt eksamen i under menyvalg "Eksamenspartier".  Eksamensstatus vil bli "Eksamen avlyst" og karakteren vil vises som "-".

Skriftlig eksamen

For alle elever:

Alle skriftlige eksamener for elever på St. Svithun er avlyst våren 2021. I Visma InSchool vil du den 18. juni kunne se hva du egentlig skulle hatt eksamen i under menyvalg "Eksamenspartier".  Eksamensstatus vil bli "Eksamen avlyst" og karakteren vil vises som "-".

Retningslinjer og klagerett på de ulike eksamener (PDF, 350 kB)