Skoledagene på St.Svithun

Vår skoledag starter 8.30 mandag til torsdag, og disse fire dagene går timeplanen til 15.20. Mange liker å slutte tidligere på fredager; derfor 8.15 - 14.20 siste dagen i uka:) Mitt i skolen ligger læringssenteret med bibliotek, sofa/lesesteder og splitter ny kantine - denne kantina er åpen fra 8 - 15 hver dag, og har en super app for oversikt og bestillinger.

Dagene mandag til torsdag har lunsj (25 min) pluss aktivitet- og læringstid (40 min) midt på dagen. Hensikten med denne 'studietiden' er mer fleksibilitet for elevene da de vekselsvis kan shoppe faglige tilbud med lærerne som veiledere, samt å tilby fysiske- og sosiale aktiviteter for alle. Opplegget er nytt av året, og vi ser at det helt sikkert vil være erfaringer å lære av her; Rom ble ikke bygget på èn dag.

St.Svithun har med ombyggingen fram til høsten 2017, fått en rekke grupperom, lesekroker, sofaseksjoner og naturlige minglingsområder - vi tenker at disse skal brukes så hyppig som mulig, i læringsøktene (en skoletime er 80 min på Svithun), i studietiden, mellom læringsøktene og gjerne før og etter timeplantiden:)

Ny timeplan
Del denne artikkelen på: